Известие

Collapse
No announcement yet.

габарит на алфа147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• габарит на алфа147

Виждам че доста се пише за смяната на крушката за габаритите на алфа 156, но на 147 не е толкова лесно и затова искам да попитам дали някой има опит със смяната на крушката. По мое мнение трябва да се свали фара защото е невъзможно да се бръкне.Ако някой знае нека да пише. благодаря предварително.

коя 147 шото има значение?
    иначе 5 мин работа е преко сили
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

здр колега! на 147 1.6 TS се смениа без да се свалиа фара но с доста зор
      защото е адски навутре и по лесно се вади отколкото се слага ... а и ако си с големи рутце забрави ниама как да брукнеш ако си от СФ на лублиана 41
      има ел сервиз там си смениам моите ... успех
      Alfa Romeo 147 120 h.p. 1.6 16v T.S.

Comment

здр колега! на 147 1.6 TS се смениа без да се свалиа фара но с доста зор
        защото е адски навутре и по лесно се вади отколкото се слага ... а и ако си с големи рутце забрави ниама как да брукнеш ако си от СФ на лублиана 41
        има ел сервиз там си смениам моите ... успех
        Alfa Romeo 147 120 h.p. 1.6 16v T.S.

Comment

Алфата е 1,9жтд 2002. За съжаление не съм от София.Но просто като гледам къде е завряна тая крушка няма да мине без сваляне на фара.

Comment

като успееш да свалиш фара се обади
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

колега треа и радиаторите да свалиш,не само фара не се сдухвай-трябва малко упоритост и ще стане.имам две 147-ци дизел и на двете съм сменял а съм с бая едри ръце.трябва само ъкъл-гледай добре кое къде ляга и ще стане,нищо не трябва да се сваля.иначе колегата бърка:първия път не стана за 5 минути-мъчих се половин час
              stilo sw 1,9 JTD 03g
              alfa 147 1,9JTD 01g
              alfa 156 1,9JTD 01g
              barchetta 1,8 98g
              alfa 145 1,6 97g

Comment

ще се помъча в събота малко и ще видим кво ще излезе

Comment

не мисля, че се налага сваляне на фара нито пък на радиатора!?
                  на мен ми я смениха в Дунев, не видяхх точо как, но стана за около 2 мин.... без да се сваля каквото и да било.....
                  Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Working...
                  X